2014/09/28

Viikonloppu


Mun viikonloppu koostui aikalailla töiden teosta. Perjantain ja lauantain tein iltavuorot. Oikeestaan tosi kivaa olla töissä, jos vertaa kouluun. Perjantaina pyöräilin vesisateessa kotiin yöllä, mutta lauantaina kaverit tuli hakemaan mut ja vietettiin aikaa porukalla. Tyypeillä oli ollut perjantaina kovat bileet, joten oli aika laiska meno. Kuitenkin kiva nähdä porukalla! Jotenkin tosi tylsää, kun tuokin kaveriporukka oli ennen tosi tiivis ja nyt kaikilla alkaa oleen omat kaverit ja menot... Tää tyttö kaipaa vanhoja hyviä aikoja! Sillon osattiin bilettää, hehe. Nykyään ollaan jo niin vanhoja ja väsyneitä, että ainakin mä haluun aina vaan aikasin nukkumaan. En oo sitten kesäloman juhlinutkaan, enkä sitä oikeestaan ees kaipaa. Taitaa olla seuraavat bailut joulukuussa mun ylppäripäivänä! 

Tänään oltiin Joonan kanssa meillä koko päivä ja löllöiltiin vaan. Katsottiin se mun missaama Vain elämää - jakso ja relattiin. Paulan jakso oli ihan huikee! Elastinen oli ehdottomasti paras ja vierähti kyllä pari kyyneltä sitä kuunnellessa. Loiri veti kans kyllä tosi hyvin, vaikka en siitä hirveesti tykkäilekkään. Sai kyllä hymyn huulille! Paula ja Jenni lauloivat tosi kauniisti ja Toni oli tehnyt Kovemmat kädet - biisistä aika Apulannan näköisen. Ainut mistä en oikeen pitänyt, oli Samuli. Sori Samuli...hehe! Ja Pavehan on vaan niin ihana plus Elastisen ja sen duetto, aaaaai että.♥

Loppu päivä oikeestaan vedettiin päikkäreitä, löhöiltiin sängyllä ja kuunneltiin musiikkia. Vaikka ulkona oli tosi kaunis ilma, jotenkin vaan väsytti niin paljon, että lämmin sänky ja kainalo houkutteli enemmän. 

Nyt illalla käytiin vielä äidin, kummitädin ja Aadan kanssa vähän kävelyllä ja kuvailemassa, tosin aika epäonnistuneesti, koska en omista jalustaa. Oli tarkoitus siis tehdä valokuvauksen kotiläksyä, hämäräkuvaa. Kuvat epäonnistui, koska valoitusaika oli ihan liian lyhyt ja pidemmän kanssa se jalusta ois ollu aika bueno. Kokeiltiin siinä ihmisjalustaakin, mutta väkisinhän se heilahti. Muokkasin kuvista sellaisia just ja just siedettäviä. Ainakin niistä näkyy vähän auringonlaskua, vaikka tosi pimeitä onkin. 


 With love,
Susku


1 kommentti: