2014/09/23

Pala vapautta

Heräsin tänään jo seitsemältä, vaikka koulu alkoi vasta 12:45. Oon aikamoinen aamuvirkku ja vihaan valvomista. Siks meen yleensä aikaisin nukkumaan ja herään myös varhain. Oli ihanaa juoda kolme kuppia kahvia ihan rauhassa, ilman kiirettä.
Valokuvauksen tunnilla opeteltiin ihan perusjuttuja. Ihan hyvä, koska ne on mulla edelleen hukassa, vaikka järkkärin oon omistanut jo neljä vuotta. Saatiin myös kotitehtäväksi ottaa henkilökuva ja hämärä iltakuva. Henkilökuvassa Nella lupasi toimia mallina ja iltakuvan ajattelin kiivetä ottamaan Pispalanharjulta täältä mun kotiseudulta. Torstaina tutustutaan studiokuvaukseen jea!

Tänään tuli h&m paketti! Sieltä löytyi kukkapaita, inkkarikuvioiset kangashousut ja ihan normi musta bailutoppi. Toppia en saanut mitenkään kivasti aseteltua kuvaan, kun se on sellaista lörökangasta. En yleensä osta h&m:ltä mitään, mutta Nella koukutti mut niiden sivuihin ja sieltä löytyikin kivoja juttuja halvalla, joten mikäs siinä!


Iltapäivällä Annikan kanssa kahvilla ja savulohi-bagelilla Waynes coffeessa. Siellä oli ihanan tunnelmallista ja lämmintä, kynttilöitä joka pöydässä. Sen jälkeen vähän housujen metsästelyä, tuloksetta. Eipä sen ihmeempiä tänään!

Tänään on ollut jotenkin erityinen vapaudentunne. Oon ollut ihan sika iloinen ja puhelias koko päivän. Juttua on tainnut tulla ärsytykseen asti. Oon vaan hehkunu ja hymyillyt. Ihanaa, kun ei tarvitse stressata koulua enää!
Tällä viikolla skypettelen espanjalaistenkin kanssa. Saa nähdä mitä tulee, kun on vähän molemmin puolista tää poor english. 

With love, 
Susku

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo kukkapaita! Pakko ehkä ettii itelle samanlainen :D

    VastaaPoista
  2. Eiks ookkin! Niitä taitaa löytyä vielä H&M:n sivuilta 5€/kpl. Ei paha hintakaan.;)

    VastaaPoista
  3. Nuo on ihanat nuo inkkari -leggarit :) Muutenkin kivanoloinen blogi sulla!

    http://sinissofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos!:) Jooh ja inkkarit on super mukavat.;)

    VastaaPoista