2014/10/03

Liikunta fiiliksiä

Eilen painelin siis koulun jälkeen salille tekemään tässä postauksessa mainitsemaani käsipainoitteista lisä aerobikillä maustettua ohjelmaa. Salille meno ei huvittanut sitten yhtään! Koulussa istuskellessani kuitenkin mietin, että mitä mä sitten teen? Lähteminen on aina ollut mulle vähän hankalaa, mutta yleensä salilla oon kuitenkin super iloinen, että raahauduin sinne. 
Ohjelma oli just sopiva parin viikon flunssailun jälkeen. Ei liian rankka, mutta sopivan tehokas. En kuitenkaan tajunnut miten ojentajia voi tehdä jumppapallolla, joten vaihdoin sen ihan normi penkkiin. Aikani yritettyä ja heiluttua sen pallon päällä, luovutin. En tiedä oonko vähän tyhmä ja teinkö sen ihan päin mäntyä, haha. Ohjelmassa mulla meni reilu tunti ja hien sai kyllä otsalle! Ainut mikä ärsytti, oli 10 minuutin kuntopyöräily, koska ainakin meidän salilla on ihan surkeet kuntopyörät. En tiedä kenen pylly muka soveltuu niihin satuloihin? 
Reeni meni kuitenkin tosi hyvin, vaikka olinkin loppu päivän ihan puolikuollut ja makasin vain sohvalla. Epäilen magnesiumin puutetta, koska mulla vetää tosi usein varpaista suonta ja väsyttää. Magnesiumin puute aiheuttaa just noita plus suorituskyvyn heikentymistä. Täytyy siis ostaa magnesium-lisää. 

Tänään tein 45 minuutin juoksulenkin. Se tuntuikin huomattavasti pahemmalta ja raskaammalta. On tullut aikamoista taukoa juoksemiseen, joten täytyy aloittaa taas rauhallisesti. Nyt puolimaratonin juoksu tuntuu tosi kaukaiselta. Ehkä juoksen sen Espanjassa? 
Juoksulenkistä en saanut kyllä kauheasti nautintoa, eikä oikein rullannut. Se on niin ihana tunne, kun juoksu menee kuin itsestään. Sillon siitä osaa nauttia, eikä tarvitse koko ajan miettiä juoksutyyliä. Nyt ei todellakaan ollut niin. Vaihtelin vähän väliä tyyliä ja mietin mikä olisi paras. Välillä vähän aikaa rullas ja sitten koira pysäytti ja taas haettiin. Ilmakin oli jotenkin tosi kalsea. Ehkä ens kerralla paremmin. Kyllä tää tästä taas lähtee! 

Tässä vinkkiä kotona treenaamiseen: 12 minuutin treeni

TV vaan auki ja treenaamaan!

Tarvitset: 1,5 litran muovipullot, pyyhkeen, tuolin, repun ja kirjoja

1. Pystypunnerrus pulloilla/maitotölkeillä tms.

2. Käsien avaus lattialla maaten pulloilla molemmille sivuille

3. Kyykky reppu selässä

4. Jalkojen nosto ja ojennus penkillä istuen 

5. Käsien sivunosto pulloilla

6. Polvien veto rintaan lankkuasennossa (Pyyhe jalkojen alle, että luistaa)

Tee jokaista liikettä minuutin verran, ensimmäisen kierroksen jälkeen minuutin tauko ja heti perään toinen kierros!

Treenivinkkejä, ohjelmia?

With love,
Susku



4 kommenttia:

  1. munkin pitäis taas ryhdistäytyä ton treenaamisen kaa..ite teen tapout xt (google) toimii!! ja käyn noin 10 km lenkkeillä
    todella mukavanoloinen blogi sulla ja oot tosi kaunis! pitää jäädä lukee vähän lisää! :)

    VastaaPoista
  2. Ompas sulla kiva blogi ! Täytyykin kokeilla tuota treenivinkkiä tänään. Kuulostaa aika hyvältä. :)
    Btw, oot tosi nätti!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos!:) Jooh, kantsii kokeilla! Tosi nopee ja tehokas.;)

    VastaaPoista