2014/10/22

Kotikulmia


Huhheijaa, syksy, se on todellakin tullut! Vai onks tuo jo talvi? Tänään aamulla en muistanut mitä pakkanen tarkoittaa. Lähdin iloisesti pyörällä kouluun legginseissä ja ilman pipoa. Sentään hanskat ja toppatakki löytyi, mutta täytynee alkaa jo vaihtamaan talvikenkiin ja pipo pitää olla päässä! En yleensä edes käytä legginsejä, mutta tietenkin, kun on miinus viis niin on pakko laittaa. Kuitenkin jos varustus on kunnossa, niin voi hyvin pyöräillä vielä lumen tuloon asti. 
Nyt on kylmyydestä huolimatta tosi nätti keli ja kävinkin Aadan kanssa ulkona räpsimässä vähän kuvia. Ou jee, vihdoin sain kameran käteeni! Kuvista näkyy millaista meidän ulko-ovesta n. 100 metrin päässä on. Vaikka meillä ei ole omaa pihaa, vaan parveke, ranta kyllä korvaa sen. Tässä on tuollainen kiva nurmialue, jossa Aadan kanssa on tapana leikkiä ja viettää aikaa, jos ei pidemmälle huvita lähteä. Kesällä on myös ihana ottaa nurtsilla aurinkoa ja about parin sadan metrin päässä on ihan laiturikin. Veneitä on pitkin rantaa, meilläkin omamme, tosin se on vähän kauempana, ehkä 500 metrin päässä. Veneilyä ollaan kuitenkin harrastette kauheen vähän. En tiedä miksi, kun se on tosi kivaa! Parasta on soudella läheiseen Saunasaareen, jossa on ihanaa kalliota ja metsää. Siellä kyllä mieli lepää. Oltiin Joonan kanssa siellä kesällä yötäkin. Ihanaa könytä aamulla teltasta, mennä ottamaan aurinkoa ja pulahdella välillä viileään veteen. Iiiiihania kesämuistoja! 

Nyt kuitenkin odotellaan talvea ja etenkin joulua! Ennen olin ihan hullu jouluihminen, mutta nykyään innostus on aika paljon laantunut. Joulu tuo mulle enemmänkin stressiä ja paineita. Hassua, kun ennen nautin siitä ihan kympillä. Ehkä jotenkin iän myötä joulun hienous vähän haihtuu. Pienenä oli niin kiva saada lahjoja, nykyisin nautin enemmän niiden antamisesta. Joulussa on mun mielestä ehdottomasti parasta, juuri, kun saa yllättää kivoilla lahjoilla, kun saa koristella kuusen, syödä paljon suklaata ja ihanan jouluaterian. Joulua parempaa on kuitenkin vielä sen odotus. Kynttilät, glögi, piparit ja lista jatkuu loputtomiin...

Odotatteko te jo joulua?

With love,
Susku

4 kommenttia:

  1. Ihan kivat kuvat. Täälä on tosi vähän näkynyt lumihiutaleita, helsingissä siis, mutta edellisellä paikkakunnallani kuulemma on jo kanssa kinokset. Jos kirjoitat mitä teit tänään, kuka on Aada, onko se sinun kissasi, pikkusiskosi, lapsesi? En ole aiemmin käynyt blogissasi joten yleensä se että kertoo kuka tämä henkilö on edes yhdellä lauseella tekee lukemisesta ja päiväsi tapahtumien seuraamisesta helpompaa :)

    http://emotytto.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Haha, Aada on koirani niin kuin kuvista näkyy :---D

    VastaaPoista
  3. Upeita luontokuvia! :) tein itse ton saman virheen pukeutumisessa ekana pakkaspäivänä. Ilman pipoa ja ohuessa takissa, ei ollut hyvä idea haha.

    VastaaPoista