2015/06/09

Ihan #happygirl




Morjesta vaan tähän tiistaihin!:-) Tulin höpöttelemään viime aikojen kuulumisia. Katsotaan millainen postaus syntyy, en ole pahemmin miettinyt mitä kirjoitan. Antaa flown viedä! 

Eilen oli pääsykokeet sairaanhoitaja/kätilö. Aloitettiin kahdeksalta maailman tunkkasimmassa auditoriossa Tampereen ammattikorkeassa. Edessä oli todella monia täytettäviä testejä ja lomakkeita. Vain osa pääsi tästä vaiheesta jatkoon eli psykologin haastatteluun. Tämä osio kesti sen neljä ja puoli tuntia, jonka jälkeen odoteltiin tunti tuloksia. Mä en sitten päässyt haastatteluun, eli putosin leikistä kirjallisten jälkeen. Ei mua kyllä harmita. En osaa sanoo miks, mutta ei vaan harmita.:-D Elämä jatkuu! Ehkä mua ei ole tarkoitettu sairaanhoitajaksi tai kätilöksi. 

Bussimatkalla kotiin aloin jo miettiä suunnitelma beetä. Mielessä on taas pyörinyt liikuntaan ja kauneuteen liittyvät ammatit. Olisiko se sittenkin se parturi-kampaaja, meikkaaja tai liikuntaneuvoja? Mulla on jotenkin nyt sellainen olo, että haluaisin aloittaa koulun syksyllä tai viimeistään ensi vuoden tammikuussa. Esim. Tampereella Varalan urheiluopistoon alkaa haku nyt tänä syksynä liikuntaneuvojan koulutukseen. Koulutus alkaisi siis tammikuussa ja on yo-pohjainen. 
Mietin myös yksityisiä parturi-kampaaja kouluja, joissa alkaa koulutusohjelmia melko usein ja monissa on haku juuri nyt. Ainoana haittapuolena, että yksityiset koulut maksavat maltaita. Mutta amiksen parturi-kampaaja koulu alkaisi vasta syksyllä 2016, koska tähän vuoteen en enää ehdi mukaan. Mieitintämyssy saa taas kyytiä! Osaa tässä nyt sitten päättää.:-)

Asiasta viidenteen. Armi täytti perjantaina neljä kuukautta ja tänään oli toinen rokotus! Armi oli ekaa kertaa ihan kaupungissa ja siitä ei meinannut tulla kyllä mitään. Jokaista ihmistä pitäisi päästä haistelemaan ja tää tyyppi poukkoili sitten ihan joka suuntaan. Bussissakin oli mukava ruuhka eikä Armilla meinannut pysyä peppu penkissä. 
Rokotus meni kuitenkin tosi hyvin. Taaskaan koissu ei edes huomannut piikkejä. Sai sen verran hyviä nameja, että keskittyminen meni täysin niihin. Lääkärissä se oli kyllä todella villillä päällä ja sai pitää kunnolla kiinni, ettei Armi peruuttanut pöydältä alas. Kaikki oli kunnossa ja kolme hammastakin vaihtunut! Taas saatiin lääkäriltä kehuja.:-) Nyt tyyppi vetelee aika hyvin sikeitä, haha!

Mulle kuuluu muuten hyvää! Lääkerumba on tasaantunut ja olo on taas normaali.:-)

Hyvää ja aurinkoista tiistaita kaikille!

With love, Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti