2015/06/04

Kysymyspostaus: Armi


Onko kuinka villi persoona?

Kun hain Armin, ensimmäisenä kasvattaja sanoi, että toivottavasti pärjäät tämän kanssa, tää on sitten pentueen riiviö. Armi kiskoi kengännauhat auki moneen kertaan ja poukkoili paikasta toiseen. Armi on siis melko villi persoona, tai ainakin oli. Olen vähän yrittänyt koulia pois tapaa, että sisällä juostaan ympyrää ja riehutaan. Mielestäni ulkona on se paikka, jossa saa pinkoa niin paljon kuin haluaa. Armi on luonteeltaan semmoinen vekkuli, mutta on kyllä oppinut rauhoittumaankin. Lopullinen vastaus: Armi on asteikolla nollasta kymmeneen, seiskan verran villi.;)


Mitä harrastuksia teillä on? 

Vielä ei varsinaisesti harrasteta mitään, koska Armi on niin nuori. Kepin -ja pallonheitto on varmaan tän hetken lemppari ''harrastukset''.


Lemppari puuhat? 

Lemppari puuhat on luiden järsiminen, pallon -ja kepinheitto, vapaana juoksentelu, ihmisten touhujen tarkkailu esim. vessan pesu on hirveän kiinnostava juttu.:-D Ja muiden koirien kanssa on myös kiva painia.


Onko nyt minkä ikäinen?

Armi täyttää huomenna neljä kuukautta!

Saisiko hänestä joskus jotain videoo?

Pistän idean korvan taakse!:)

Millainen on luonteeltaan?

Armi on luonteeltaan vekkuli, niin kuin aiemmin jo kirjoitin. Armi on määrätietoinen ja aikamoinen pomottaja välillä. Sen kanssa saa olla tiukka. Armi on myös vielä aika pentumainen hömppä. Se tulee jatkumaan varmaan aika pitkään!:-D Hän on myös todella sosiaalinen ja peloton. Armi haluaisi tutustua aivan varmasti joka ikiseen, joka kävelee kadulla vastaan. Armi on myös seurallinen, mutta osaa olla välillä omissa oloissaankin.


Kuinka kauan on ollut sinulla?

Armi on ollut meillä kaksi kuukautta ja viikon.

Lempiruoka tai mitä ylipäänsä syö?

Armin lempiruoka on tällä hetkellä varmaan sen omat nappulat, koska en ole sille juurikaan mitään muuta antanut. Aika herkkävatsainen tapaus, joten ripulivaara on aina, jos ruokaan eksyy jotain vierasta. Armi söisi varmasti mitä vain, koska hän on aikamoinen syöppö! Ruokana on tällä hetkellä Eukanuban puppy large breed.


Haastavinta koiran huolehtimisessa?

Haastavinta on varmaankin se, että aina on muistettava jos lähtee johonkin, että koira ei voi olla määräänsä enempää yksin kotona. Varsinkin pentua pitää pissattaa usein plus antaa ruokaa monta kertaa päivässä. Aina on tultava töistä suoraan kotiin, ei voi poiketa oikein mihinkään. Reissut pitää suunnitella sillä ehdolla, että koissulle on hyvä hoitaja.





With love, Susku

2 kommenttia: