2015/06/25

Kesätukka


Sinne läks mun tukka! Sain taas extempore idean töissä, että haluan taas polkan. Hupsista lähtikin puolet koko tukasta.:D Halusin jotain ihan uutta ja erilaista. Väriäys vielä edessä ja sitten olisi valmista. Ajattelin, että joko oma blondi vaan tai sitten vähän räväkämpää... Meinaan jotain pinkkiä/vaaleanpunaista. On taas tällainen erikoinen vaihe menossa. Näitä tulee ja menee, hehe. Mulle tukka ei oo kuitenkaan mikään henki ja elämä, joten uskallan tehdä sille melkein mitä vaan. Rakastan kokeilla kaikkia erilaisia tyylejä! En ole vielä kokeillut laittaa tätä tukkaa, mutta luulen esim. kiharoiden sopivan aika hyvin. Näin lyhyttä jaksaa alkaakin kihartelemaan. 

Käyn aika usein Etkopaikka nimisessä kampaamossa täällä Tampereella. Kampaamo on tosi kiva, kun sinne voi mennä ilman ajanvarausta eikä koskaan ole hirveitä jonoja. Plussana myös minuuttitaksa. Tääkin leikkaus maksoi vaivaiset 13€! Tietysti isompiin projekteihin kannattaa varata aika. Ajattelin väriäyttää tukan samassa paikassa. 

Mitäs pidätte mun uudesta tyylistä? Tuo ''kampaus'' kuvissa on kyllä ihan perus, hienommaksikin saisi! Tällainen se on kuitenkin luonnostaan.

With love, Susku

5 kommenttia:

  1. Tykkään! Erityisesti tosta oikeen yläkulman kuvasta!!:) ite en ikinä uskaltais tehä noin isoa muutosta, mulle tämä pitkä tukka on mielestäni mun paras osa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiva, että tykkäät! En oo kyllä vielä saanut yhtään negatiivista kommenttia.:) Jos pitkä tukka tuntuu omalta ja on tyytyväinen, niin miksi leikkaamaan?;)

      Poista
    2. Samaa mieltä!:D olen päättänyt että kasvatan joskus tuleviin häihini asti hiuksiani, mutta heti niiden jälkeen leikkaan semmoisen pitkän polkkatukan :) sekin kiinnostaisi, mutta kun pitkistä saa niin ihanan kampauksen :D nimimerkillä: kuolen Tähkäpäänä kun en pääse koskaan naimisiin :"D

      Poista
    3. Et kuole!;D totta muuten, että hääkampaukseen pitää olla kyllä pitkä, hyvä pointti!:D täytyy alkaa kasvattaan...:'D

      Poista
  2. Hyviä kuvia, uudesta tukasta ja koko tytöstä!

    VastaaPoista