2019/06/14

Mehujätskikesätukka

Postaus on toteutettu yhteistyössä Parturi-kampaamo Noora Anttilan kanssa.

Eilen istuin taas Nooran penkkiin Viinikassa. Me oltiin lähetelty kuvia jo parin viikon ajan puolin ja toisin, millaista tukkaa olisi kiva alkaa toteuttamaan. Montaa mietittiin oranssi-keltaisesta turkoosi-pinkkiin, mutta lopulta päädyttiin melko alkuperäiseen suunnitelmaan. Kahvit siis keittymään ja hommiin! Ja hei muistakaahan että karvakaverit ja lapsetkin ovat tervetulleita kampaamoon. Ei missään nimessä jätetä heitä kuumiin autoihin! Munkin piti ottaa Armi mukaan, mutta JO TOISTA KERTAA unohdin hänet kotiin...:D

Noora aloitti kevyellä vaalennuksella ja se onnistui tosi hyvin! Pestessä näkyi vähän oranssia, mutta kuivana tukka oli ihan blondi. Todettiin, että mun tukasta on aika helppo poistaa väriä. Se on iso plussa, koska mä lähden kokeilemaan melkein mitä vaan ja Noora tykkää käyttää paljon värejä! Vaalennuksen jälkeen Noora tasoitti latvat kuumilla saksilla, jolloin kuumuus sulkee hiuksen pään ja estää esimerkiksi kaksihaaraisuutta. Latvojen tasoituksen jälkeen sain aika räikeän coctailin väriä päähäni ja innolla odotettiin mitä sieltä paljastuu. 








Ja lopputuloshan oli juuri sellainen kuin kuvittelimme. Sopivassa suhteessa pinkkiä, keltaisia ja oranssia. Keltainen erottuu kivasti alta ja kun nostan tukan ylös se paljastuu ihanasti. Oon super tyytyväinen ja kannan ilolla tätä ihanaa mehujätskikesätukkaa. Noora on super taitava väritöissä, suosittelen!:)

Muistutan vielä tarjouksesta! Mainitsemalla aikaa varatessasi Instagram käyttäjänimeni @susanna.lilja, saat 10% alennusta Nooran leikkaus + väri palveluista. Saa toki mennä myös seurailemaankin sekä minua että Nooraa!





With love, Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti