2019/06/20

KESÄTREENIRYHMÄ

Toteutin pitkäaikasen haaveni ja laitoin hihat heilumaan treeniryhmän järjestämiseksi!!

Ekana info! 

SHM Personal Training kesätreeniryhmä pärähtää käyntiin heinäkuussa! Ensimmäinen treeni on 6.7. lauantaina klo. 10-11:15 ja jatkossa treenit ovat myös samaan aikaan. Hinta on 5€/kerta sisältäen 10% Alv. Maksu onnistuu käteisellä tai laskulla. Kaikkiin treeneihin EI tarvitse sitoutua. Ehtona on ainoastaan sitoutua yhteen treeniin kerralla ja ilmoittaa siitä viimeistään VIKKOA ENNEN treenin ajankohtaa. Näin tiedän, toteutuuko ryhmä vai ei. Treeni pidetään, jos tulijoita on vähintään viisi. 




Ensimmäinen treeni pidetään Tampereen Lapinniemessä Koukkuniemen sairaalan takana olevalla nurmialueella, Näsijärven rannalla. Paikat voivat vaihdella, mutta treenit pidetään aina kuitenkin Tampereella.  Ensimmäinen treeni on kiertoharjoittelua jaloille, pyllylle ja keskivartalolle. 
TERVETULOA!:)

Musta on aina tuntunut siltä, että sovin paremmin ryhmäliikunnanohjaajaksi kuin yksilövalmennukseen. Oon pitkään pohtinut treeniryhmää ja tuossa vähän aikaa sitten totesin, että eipä siinä auta muu kuin laittaa hihat tosiaan heilumaan! Näin yrittäjänä kukaan muu ei oikein tee sitä mun puolesta, hehe. Mun haaveena on  myös hankkia muunmuassa Body Pump lisenssi, että pääsisin ohjaamaan kyseistä tuntia kuntokeskuksiin. 




Tuu hei ihmeessä kesätreeniryhmään ja ota kaveritkin mukaan! Suunnittelen tunnit eri teemoilla eli joka kerta on erilainen treeni. Luvassa on esimerkiksi porras -ja mäkitreeniä. Näissä treeneissä ei ole mitään vaikeita juttuja ja kaiken voi tehdä oman kunnon mukaan eli rohkeasti vain ilmoittautumaan!:) 

Ilmoittautumiset otan vastaan osoitteeseen: shmpersonaltraining@gmail.com


With love, Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti