2019/01/28

47 päivää häihin

 Me mennään kohta naimisiin!

Juuri tänään puhuin ystävälle, että olisi se puoli vuottakin mennyt nopeasti, haha. Eli siis häät on ihan nurkan takana. Osku alkuun ehdotti, että mitä jos kesällä? Totesin siihen, etten jaksa odottaa. Juupa juu! Hyvä, kun ehtii kissan sanoa, kun on jo hääpäivä! Mutta näillä mennään ja mitään ei kaduta. Katsotaan tulevaan eikä menneeseen ja mitä näitä nyt on!

Hyvä tästä tulee!

Oikeasti asiat on tosi hyvällä mallilla. Sovitin tänään hääpukua ensimmäistä kertaa kokonaisuudessaan ja se on kyllä täydellinen. Ei yhtään sellainen kuin alunperin suunnittelin, mutta kohtalo ajoi mut tämän puvun luo. Helmaa täytyy vielä muokata, mutta muuten mun vaatetus on viittaa ja laukkua vaille valmis! 

Olen ajellut ympäri Pirkanmaata hakemassa koristeita, joita olen siis ostanut Facebookin hääkirpputoreilta. (Kierrätys kunniaan!) Käytiin suunnittelemassa myös menua ja aikataulua palatsin henkilökunnan kanssa. Tein kutsut ja nyt ne pitäisi laittaa äkkiä matkaan! Kaasojen kanssa ollaan korvat sauhuten ideoitu kaikkea ihanaa, meikit ja kampaukset on varattu. Paljon on kyllä saatu aikaan, vaikka välillä tuntuu ettei mitään.

Lähdetäänkö me häämatkalle?

Häämatkalle ei lähdetä vielä, koska me halutaan lentää kauas eikä haluta jättää lapsia vielä niin pitkäksi aikaa hoitoon. Hotelliyökin tuntuu mitä todennäköisemmin luxukselta, koska harvemmin sitä nukutaan a. muualla kuin kotona b. ilman lapsia c. niin pitkään kuin halutaan.:) 
 Innoissaan vai stressistä sängyn pohjalla?

Me odotetaan ihan innolla hääpäivää! Parhaat vinkit ovat ehdottomasti olleet, että hääpäivästä täytyy nauttia täysin rinnoin ja luottaa, että kaikki menee omalla painollaan. Päivä menee todella nopeasti, joten pitää yrittää noudattaa näitä neuvoja. 




Kuvat: Elisa Lankinen 

With love, Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti