2015/05/28

Aurinko paistaa, ei oo huolen häivää














Kesä on täällä, vihdoin! Se tulee aina yhtä puskan takaa, haha! Taas on lehdet puissa ja lämpökin alkaa nousta. Oon vihdoin asettunut aika hyvin. Koti alkaa näyttää omalta. Se ei ole kuitenkaan ihan vielä siinä kunnossa, että alkaisin tekemään postausta siitä. Hyvää kantsii oottaa! 

Mun päivät kuluu aikalailla töissä, urheillessa ja levätessä. Kolme työtä vie voimia, joten urheilukin tuottaa välillä tuskaa. Olen kuitenkin alkanut taas kohentamaan kuntoakin kaiken härdellin jälkeen. Jos sitä sais itsensä kesäkuntoon sillon 2020! Mun mielestä kuitenkin kesäkunto on vähän tyhmä käsite, koska miksei olisi koko vuotta hyvässä voinnissa. Enkä tarkoita tällä vain niitä vatsapalikoita, vaan ihan kokonaisvaltaisesti. Voisi hyvin henkisesti ja fyysisesti. Mutta, silti sorrun itsekkin joka vuosi siihen, että ei persus kohta on kesäkuu ja maha näyttää tältä. Lopputulos, aion treenata koko kesän!:-D 

Tällä hetkellä lenkkeilen ja kotijumppaan. En ole liittynyt vielä salille, koska koira vie niin paljon aikaa. Ostin kyllä maailman mageimmat salikengät, täytyy kuvata ne vaikka seuraavaan postaukseen. Niistä saa kunnon motivaatiopaukun!

Olen ajatellut, jos saisin itseni raahattua vaikka tanssitunneille kesällä. Se olisi mukavaa vaihtelua. Puistojumpatkin taitaa vetää puoleensa tänä kesänä... Pyöräily alkaa heti, kun pyörä kotiutuu Lapista. 

En oikein edes tiennyt mistä aion kirjoittaa, kun aloitin. Alkoi vaan urheilujutut pursuilemaan tähän. Ei kai se haittaa, hehe! Voisin tehdä vaikka kotijumppa -postauksenkin, kun niitä on tullut tässä väänneltyä. 

Ihanaa kesän alkua ja onnea uusille ylioppilaille lauantaina!

With love, Susku


3 kommenttia:

  1. Sinun koira on kyllä niiiin suloinen! <3 en kestä, haluan kans koiranpennun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jeps söpö on, mutta täys riiviö eli hommaa riittää!:-)

      Poista