2014/11/03

Muutosta ilmassa

Tässä panttaamani muutokset mun ulkonäössä! Uusi tatuointi ja punainen tukka! 

Keskiviikkona sain seuraavalle päivälle peruutusajan tatuoimiseen ihan extempore. Tatuointiani oli pitänyt jatkaa jo ajat sitten, mutta pari aikaa jouduttiin perumaan syksyltä. Tää peruutusaika oli siis enemmän kuin odotettu. Tatskaa jatkettiin kättä ylöspäin melkein olkapäähän asti. Liikkeessä olin viisi ja puoli tuntia ja kuvaa tatskattiin about neljä tuntia. Edessä on vielä varmaan saman mittainen istunto, koska käsi jäi vielä kesken. Kuva jätettiin ei niin keskeneräisen näköiseksi, mutta siitä puuttuu vielä tausta. Tatuoiminen jatkuu rahatilanteen salliessa. Kallista puuhaa on kyllä! 
Tatskaa jatkettiin siis mun luottotatuoijalla ja kyllä siinä vähän peppu puutui ja kipeetä teki enemmän kuin koskaan ennen. Kipeäimmät kohdat oli kyynärpään ja haukkarin läheisyys sekä kainaloon mentäessä. Yks mun piinaavista tatskausongelmista on myös se, että ihoni on todella herkkä kutiamaan. Siinä sitten kivun ja kutituksen sekaisin tuntein hykertelin peppu penkissä ja yritin pysyä paikoillani. Hauskaa ja koukuttavaa hommaa tuo kyllä! Siinä istuessani suunnittelin jo seuraavaa... 


Tatskaajallenikin juttelin siinä ajan kuluksi, että tekisi mieli tehdä joku radikaali muutos tukkaan. Puhuin pinkeistä raidoista, koska en halua väriätä koko päätä yläasteen kierteen jälkeen. Hän oli ihan mukana ja kehotti toteuttamaan tukkahaaveet. Myöhemmin kuitenkin selailin instagramia ja sieltä pamahti mun nenän eteen ihanan kirkkaan punainen tukka. Siinä hetkessä ajattelin, että ei vitsi, kun olis hieno, mutta en uskalla, ylppärit ja kaikki tulossa... Muutaman tunnin kavereille kertoilin suunnitelmistani ja panikoin. Sitten tein päätöksen ja marssin kauppaan. Mukaan lähti väri nimeltään intensiivinen punainen ja ystävä lupasi laittaa sen päähäni jo samaisena iltana. Viime postauksessa kerroin perjantaisista pippaloistamme ja täähän siis tapahtui samana päivänä. Pojille sanottiin, että nyt luvassa vähän salaisuuksia ja sitten tyttöjen kesken lukittauduttiin vessaan. Poikien joukossa myös Joona, jolla ei ollut hajuakaan asiasta, hehe. Siellä hääräiltiin jonkun aikaa ja ai, että jätkien ilmeet ois pitänyt saada tallennettua! Varsinkin Joonan, haha! Petti itelläkin pokka, kun oli niin hölmistyneen näköinen. Noh, tykkäsivät kuitenkin ja itekkin ilolla oon taas punapää! (Joskus yläasteaikoina mulla oli pitkäänkin punainen tukka) 

With love,
Susku

7 kommenttia:

  1. Näyttää älyttömän hyvälle toi käsi! :) Samoin punainen tukka sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Vau, tosi magee väri!! Mä tein ihan samallailla blondauksen kanssa :D näin että värit oli alessa ja päätin että nyt mennään, enkä oo katunu! Ja tosi kaunis ja siro tatska vaikka onkin noin isokokonen :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille ! :-----) ja Tuike, extempore jutut on parhaita!😃

    VastaaPoista
  4. Jos aihe ei oo liian henkilökohtainen, olisi kiva lukea taustaa sun tatuoinneista, että onko niillä jokin merkitys sulle:) Ja samaan postaukseen kuulla vaikkapa tatuointihaaveitasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein aikaisemmistani tatskoista postauksen, jossa kerron hitusen niiden merkityksistä!:) Kaikkea en kuitenkaan halua jakaa täällä, on sen verran henkilökohtaisia.:)
      http://suskuhellu.blogspot.fi/2014/09/tatuoitu-tytto.html < Tuosta pääset postaukseen :---)

      Poista
  5. Hah vähän hauskaa että keksitte värjätä ne ihan yhtäkkiä ja yllättää kaikki! Eivät varmasti meinaan olis arvannut jos olisitte kysyneet mitä meette sinne vessaan oikeesti tekemään:D Ja on kyllä onnistunut lopputulos!:)

    VastaaPoista