2015/03/29

Mitä odotan huhtikuulta?

Odotan huhtikuulta...

☺... tampereella viarailua pääsiäsenä. Olen käynyt kotona viimeksi tammikuun alussa ja nähnyt mm. äitiä  viimeksi silloin. Odotan ihan törkeen paljon, että pääsen tutulle maaperälle Etelään. Ihanaa nähdä kavereita ja perhettä! Suunnitelmissa on mm. mummun kanssa shoppailua, kavereiden kanssa saunailtaa ja Luokkakokous Joonan kanssa. Tietysti täytyy myös nähdä viimeisillään raskaana olevaa ystävääni ja iskää plus äidin kanssa perus hengailua kotona! En malta odottaa...

☺... Armin kotiutumista. Meille muuttaa siis uusi perheenjäsen 6.4 maanantaina. Seitsemän viikkoinen musta labradorinnoutaja tyttö. Me haetaan vauva Yppäristä paluumatkalla kotiin. 

☺... kevättä! Ei oo parempaa kuin kevätaurinko ja lumien sulaminen. Ihana päästä ulkoilemaan pennunkin kanssa, kun ilmat alkavat jo lämpenemään. 

☺... Armin kanssa touhuilua ja sen kouluttamista. Kiva päästä taas työstämään jotain juttua ja näkemään koulutuksensa tuloksen. 

☺... Mustin&Mirrin pentutapaamista. Siellä alamme käydä joka lauantai aina mahdollisuuksien mukaan. Pääsee tutustumaan koiraihmisiin ja Armikin saa kamuja ja tottuu muihin koiriin. 

☺... äidin vierailua tänne. Kivaa, kun äiti tulee muutamaksi päiväksi, saa tehdä naistenjuttuja ja jutella niin kuin ennen vanhaan. Äiti tulee huhtikuun viimeisenä viikonloppuna.

☺... vähän pidempää Tampereen vierailua huhtikuun vikalla viikolla. Silloin, kun äiti palaa kotiin täältä, lähden hänen ja Armin kanssa junalla kohti Tamperetta. Silloin vietän kokonaisen viikon siellä, jee! 

☺... parempia pyöräilykelejä. Niin paljon helpompi polkea töihin, kun tiet ei ole jäässä ja lumessa.  


With love, Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti