2019/09/04

Hiusmallina

Postaus toteutettu yhteistyössä Parturi-kampaamo Noora Anttilan kanssa.

Tämän viikon maanantaina suunnattiin Nooran kanssa Ylöjärvelle SIM Sensitiven vaalennuskoulutukseen. Minä toimin mallina ja Noora otti oppeja vastaan. Koulutuksessa käytiin läpi erilaisia vaalennustekniikoita ja monenlaisia lähtötilanteita. Kaikkien mallien hiukset käytiin siis läpi ja kouluttajat pohtivat, mikä olisi paras tyyli lähteä toteuttamaan vaaleampaa tukkaa jokaisen kohdalla. Asiakkaan näkökulmasta oli erittäin mielenkiintoista kuunnella miten kampaajan ja asiakkaan näkemyserot todella usein eroavat ja välillä radikaalistikin. Asiakkailla on usein epärealistisia odotuksia hiustensa suhteen ja varsinkin nykypäivänä odotukset kampaajilta on todella kovia. Usein kaivetaan Pinterest-kuva esiin ja halutaan tasan samalainen tukka, vaikka oma hius olisi esimerkiksi aivan eri paksuinen ja haastavan värinen verrattuna kuvaan. Esimerkkinä suomalainen hius on usein todella ohutta ja kuivaa (minulla myös). Itse olen sortunut tähän samaan, mutta nyt osaan taas ymmärtää kampaajia ja heidän haasteitaan vähän paremmin.




 Välivaihe

Mun hiusten kohdalla ei lähdetty enää käyttämään vaalennusainetta, koska välivaihe oli jo aika vaalea ja hiusta oli käsitelty sen verran paljon. Ensin Noora laittoi Simplex-hoidon vaikuttamaan ja sen jälkeen muistaakseni hiusmaskin. Kumpikin vaikutti 15 minuuttia ja sen jälkeen ne pestiin pois. Hoitojen jälkeen mun hiukset oli todella sileät, hoidetun tuntuiset ja hiukan puhtaamman väriset. Seuraavaksi Noora sekoitteli värin, jolla oli tarkoitus saada melko puhtaan vaalea lopputulos. Väristä tuli todella kaunis ja välivaiheharmaa sai väistyä vaalean tieltä. Ylläri pylläri, olen taas tosi tyytyväinen! Tiedän etten viihdy kauhean pitkään vaaleana, mutta väillä on mukava olla luonnollinen ja lähellä omaa väriä.


Hoitojen jälkeen


Valmis!

 

 Syyskuun yhteistyötarjouksena kaikkiin syyskuun väri + leikkaus aikoihin maksuton kulmien muotoilu sekä väriäys! Mainitset vain Instagram tunnukseni @susanna.lilja aikaa varatessasi. Lisäksi kaikki GOLDin tuotteet -30% Nooran liikkeessä!

Parturi-kampaamo Noora Anttilalle voit varata aikoja numerosta: 040-0179197 ja hänen töitään pääset katsomaan tästä!

With love, Susku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti